Het attractiecentrum heeft het grote bowlingcentrum op de eerste verdieping tot een prachtig ingerichte zaal verbouwd en laten moderniseren, dit is nu onze grootste feestzaal.

In het attractiecentrum zelf waren eerder al twee kleinere zalen gevestigd, deze zijn ook opnieuw ingericht in de huisstijl van het Attractiecentrum.

In deze drie multifunctionele zalen biedt het Attractiecentrum Zuiderpark talloze mogelijkheden voor het gebruik van de ruimten.
Alle zalen zijn op basis van reservering beschikbaar voor evenementen zoals bruiloften, verlovingsfeesten, schoolfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, vergaderingen, conferenties, recepties, culturele bijeenkomsten, bingoavonden, kinderfeesten etc.

Voor het organiseren van bruiloften of andere evenementen kunt u terecht bij onze cateraar die voor u een geweldig pakket samenstelt, geheel in de stijl zoals u het zelf wenst.
Onze cateraar heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen op zeer hoog niveau voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen, zij zijn in het gehele land bekend om de vele geslaagde bruiloften die zij reeds hebben georganiseerd.

U kunt bij ons ook formeel op locatie trouwen, wij zijn namelijk een officieel bij de Gemeente den Haag geregistreerde trouwlocatie.
U kunt zonder tussenkomst van een Gemeentehuis bij ons op locatie trouwen.
Als u hier interesse in hebt, dan kunt u bij de organisatie naar de diverse mogelijkheden informeren.